Fen-shui – inredning

Vad är Feng-shui?

93078513Inreda med feng shui?

Det är en praxis som grundar sig på idén att våra hem är en spegelbild av vad som händer inom oss. Syftet med feng shui är att din miljö/inredning hemma i linje med vem du är och vad du vill uppnå med din energi.

Hur inreder man med Feng-shui?

Genom att noggrant överväga vad du tar in i ditt hem. Hur du ordnar i olika  rum, och hur du väljer platsen för möbler och annan inredning. Allt har energi, även döda ting som möbler eller mattor. Feng shui hjälper dig vägleda energin och låter den rinna fritt genom ditt hem.

Vart placerar man tex en soffa om man ska följa Feng-shui?

Mot en solid väggidealt, varvid väggen längst från ingången med en klar insyn från dörren. Lämna några centimeter av andrum mellan soffan och väggen. Om du inte har en vägg för att ställa soffan mot, hur kan en fristående soffa placeras på bästa sätt? Sätt en konsol bakom det, toppat med höga, kraftiga lampor, så att du känner säkrare. Lägg till en spegel mitt emot soffan så att du kan se bakom dig. Det gör att du känner dig trygg. mer tips på hur man inreder med Feng-shui kommer att komma titt som tätt på bloggen. Håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.