Inreda rustikt

Inreda rustik stil

Nyinkommen inredning på Inreda går i bruna och beige toner från inredningsföretaget Artwood som har många möbler i främst rustik och new england stil. Spana in nedan vilka möbler du föredrar och titta mer under den kategori möbler du söker. Mer varor kommer snart in till inredningsbutiken så välkommen att kika in snart igen! Favoriter är bland annat den snygga pallen nedan som ger en stark känsla från naturen.

pallsoffbordsoffa

 

spegelsoffbordpall

 

Inreda med natur inne:

Vi gillar just nu inredning med känsla från naturen som skapar en harmonisk och lugn känsla i inredning. Så här får du en naturlig inredning hemma:

– Att lägga till inredning i trä som bord, pallar osv blir allra finast tycker jag om inredningen är så ren som möjligt innan.

– Färger som passar i den här inredningen och som känns lockande nu är: hallonrött, dovt mörklila, chockrosa, limegrönt, turkost, beige, ljust aprikost eller olika bruna och grå nyanser. Ja, de flesta färger tycker jag nog passar, med hänsyn till material och nyans.

Inreda New England:

New england stilen kommer från USA och har blivit populärt i sverige de senaste åren. New England-stilen präglas av ljusa färger på väggar och textilier och kontrasterade och mörkare träslag på möblerna. Stilen är lätt att kombinera med svensk inredning, speciellt med skärgårdsstil.

Färger New england:

Man har ofta mörka trägolv och ljusare textilier inom new england inredningen. Vill du inte ha en vit soffa kan du välja en ljust beige eller ljust grå, beroende på vad du gillar för färger.

Vill du matcha med marinblå och rött som hör till new englandstil med marina inslag så bör du kanske inte inreda med färger som krockar och välj så ljusa textilier du kan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.