Snygga soffor för olika prislappar

Snygga, exklusiva soffor

charmig soffa
charmig soffa


Vaknade idag ur min knöliga soffa och började tänka på vilken typ av soffa som skulle passa hos mig om jag så småningom skaffar en ny. Googlade lite på soffor och fick syn på dessa exklusiva, unika soffor, jag vet inte om någon av dessa skulle passa hemma hos mig, men jag tyckte de fick mig att inspireras och att tänka lite. Jag ville dela med mig och hoppas att dessa snygga sofflösningar inspirerar andra när ni ska välja soffa. Vissa av dessa soffor är nästan extrema, men extrema kan vara roligt då de är lite unika. För bara 1-2 år sedan när man googlade och sökte efter ”snygga soffor” var det divansofforna som dök upp, ni vet de 2-3 sits sofforna med en divan till, ofta kantiga och vita, svarta och gråa färger så de enkelt passar in i vilket hem som helst. Min personliga favorit bland dessa soffor blir den på översta bilden. En soffa för kanske 5000:- gissningsvis som man kombinerat riktigt snyggt med gråa, svarta och lila färger. Inte tänkt på det så mycket innan, men grått och lila passar väldigt bra ihop. Lite tveksam över det rutiga golvet, men frågan är om detta är ett vardagsrum eller ett vänterum hos frissan? Modernt och häftigt inrett oavsett. Här lite mer extrema soffor för att sprida glädje och inspiration.

Vad säger ni? skulle ni kunna tänka er att inreda något rum hemma med någon av dessa soffor? Lite väl moderna för min smak, men ändå är inte någon direkt ful, kanske Zebrasoffan som inte heller ser särskilt bekväm ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.