Inreda sovrum

Inreda sovrum

Ny inredning för att inreda sovrummet har kommit in till inreda.org: snygga sängar och sängöverkast som gör det enkelt att få drömsovrummet. Spana in vårens nyheter i sovrumsinredningen nedan.

himmelssänggarderob

 

 

Tips inreda sovrum:

Så gör du för att inreda ditt sovrum:

-Börja gärna med en ordentlig vårstädning av ditt sovrum. Ta bort den inredning och andra prylar som inte tillför rummet positiv energi och som endast skapar irritation. När du gjort detta kan du lättare se vilka möjligheter rummet har och vilken inredning som passar.

– Inred gärna med en diskret bas i sovrummet så du lätt kan byta ut gardiner, kuddar och annan inredning. Nu på våren vill du kanske ha lite lättare och ljusare färger på inredningen. Kanske vill du köpa ett nytt snyggt överkast till sovrummet.

– Vilken färg vill du ha i rummet och vilka färger passar till dina basfärger och möbler? Se inspirationsbilder på internet! Känn efter vilka färger i inredningen som får dig att må bra och trivas!

– Belysning är viktig för myskänslan i sovrumsinredningen. På kvällen vill du gärna ha lite dovare belysning så du kommer i rätt stämning. Gillar du att läsa kanske du ska satsa på en bra läslampa? Välj bort lampor med vitt, kallt sken och inred istället med mörkare lampskärmar i sovrummet, gärna i sammet som skapar lyxkänsla i inredningen.

Bädda sängen snyggt

Har du en modern och avskalad stil kanske ett murrigt överkast inte passar in i den inredningsstilen. Då kanske det blir fint bara med ett vikt överkast vid fotänden i någon diskret färg. Har du ett snyggt påslakanset blir det snyggt att vika upp påslakanet över överkastet.

Vill du skapa en mysig känsla i sovrummet passar däremot ett mysigt överkast i sammet eller siden bra. Du kan välja att lägga det vid fotänden och låta det hänga nedan en liten bit, eller låta det ligga över hela sängen och kanske vika lakanen över överkastet som på bilden till vänster nedan. Har du en sängkappa på sängen behöver överkastet med fördel inte gå ner till golvet.

Inred med många mjuka vackra kuddar i sovrummet för en mysigare känsla i inredningen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.