Inreda Sovrummet!

Inreda sovrummet inför våren!

Dessa jättefina överkast är nya i inredningen på Inreda, i härliga material som siden, sammet och bomull. Överkasten finns i många olika färger och stilar. Nedan får du lite inspiration och tips till att inreda ditt sovrum!

Rabatt till inredningen till sovrummet!

Just nu får du 30% på ett av överkasten, klicka på köp så kommer du vidare till varans hemsida! Klicka här för att komma till Överkasten, tryck sedan på köp knappen för det överkast du vill läsa mer om så kommer du till varans hemsida.

Färg på överkastet?

När du ska välja överkast blir det fint om det matchar med tex sänggavel eller lampskärmar. Har du mörka gardiner kanske det blir för mycket mörkt med ett mörkt överkast. Att inreda med basfärger på väggar och annan inredning som beige och vitt gör det enkelt att byta ut färgen på detaljer som överkast och kuddar.

Fler tips inreda sovrum

Belysning

Belysningen är viktig i sovrummet. Om du inte har en dimmer är det extra viktigt att satsa på mindre lampor och gärna lampskärmar i dova färger som ger mysigt ljus. Tända ljus förhöjer ju dessutom alltid myskänslan i ett rum.

Sängen

Gör sängen till blickfånget i rummet med en hög sänggavel och snyggt sängöverkast. Det blir jättefint med ett överkast som ligger vid fotänden av sängen och bädda med matchande lakan och många kuddar.

Gardiner

Även om ljusa vårmorgnar känns ganska avlägset just nu så är det en väldigt bra sak att förbereda sig med om man vill kunna sova lite längre och inte har en rullgardin. På Inreda finns jättefina gardiner med mörkläggningseffekt till bra pris.

Inreda- utvald inredning på nätet!

På Karros Drömhem finner du mer inspiration till att inreda sovrummet.

12 reaktioner till “Inreda Sovrummet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.