Snyggt soffbord!

Hitta snygga soffbord på nätet!

soffbordnewengland
Soffbord på inredningsstil.se

 

Att hitta snygga soffbord är inte det lättaste- därför lägger jag här in ett inlägg specifikt för detta. Det finns oändligt många inredningsbutiker och inredningsstilar på nätet och man kan bli mer förvirrad än hjälpt när man börjat söka efter bord på nätet. Vad ska man tänka på då när man är på jakt efter ett nytt soffbord och känner sig lite osäker på vilken typ av bord och vilken färg/material man ska ha? Nedan får du bästa tipsen!

1. Välj inredningsstil på soffbordet. På sidan inredningsstil.se hittar du tips på inredning efter den inredningsstil du söker. De inredningsstilar som är extra trendiga just nu är bland annat den eklektiska inredningsstilen- som är tvärtemot den stilrena enkla vita och avskalade stilen som länge har varit dominerande bland inredningsintresserade personer. En inredningsstil som länge varit populär och som nog aldrig kommer kännas omodern är den lantliga inredningsstilen. Lantlig inredning brukar vara extra populär på våren och sommaren då det är en inredningsstil som passar perfekt till sommarstugan och till den somriga inredningen. Fler tips om inredningsstilar hittar du som sagt på inredningsstil.se.

2. När du har hittat en inredningsstil du gillar måste du såklart se om den passar in med den inredningsstil som du har hemma. Vissa inredningsstilar passar jättebra att mixa med andra stilar medan vissa inredningsstilar kanske inte går lika bra att matcha. Exempelvis passar den lantliga inredningen bra ihop med den industriella inredningsstilen eftersom de gränsar lite till varandra och slutresultatet kan bli lite som den danska inredningsstilen vilket är mycket populärt just nu. Det blir också snyggt och spännande att mixa helt olika inredningsstilar med varandra: som att ställa in en stor, antik möbel i ett rum med en i övrigt klassisk inredningsstil. Att mixa en orientalisk inredningssil tillsammans med en romantisk och lantlig inredningsstil kanske däremot inte blir helt lyckad.

3. Att försöka hålla en röd tråd vad gäller inredningsstil är som tidigare nämnt viktigt, men vad som kanske är ännu mera viktigt när du ska välja soffbord är att det färgmässigt passar in med övrig inredning. Om du har vita möbler hemma och väljer ett vitt soffbord brukar det gå jättebra. Om du däremot fastnar för ett soffbord av ett helt annat material än övriga möbler i rummet så kanske du får tänka dig för lite. Visst kan det bli jättefint att blanda in ett mörkt soffbord bland en i övrigt diskret inredning. Då kan det däremot vara bra att hålla ihop inredningen färgmässigt på textilier och annat i rummet. Att blanda in ett träbord bland en inredning som innehåller andra träslag kan däremot vara lite mer problematiskt, men så länge möblerna är i ungefär samma stil och färgskala så brukar det gå bra.

4. Tänk på vad du har för behov av för typ av soffbord- om du ofta har mycket småsaker som du vill samla i lådor exempelvis. Om du har barn så ska du tänka på att det ska vara ett lättstädat soffbord och du kanske vill undvika glasbord som lätt blir smutsiga.

5. Låt dig inte vägledas för mycket av tips som dessa och andras smakråd: Du vill ha ett soffbord som håller länge och som du trivs med- i grunden ska du alltid låta din magkänsla bestämma vad som passar för just dig i inredningsväg. Lycka till med att hitta ditt soffbord!

12 reaktioner till “Snyggt soffbord!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.